Redbergsgårdens Konditori

Bufféer

Göteborgs mest delikata buffé!

Våra bufféer är smakfullt upplagda och garnerade efter säsong på engångsfat eller engångstallrikar av hårdplast (minst 5 personer). Till samtliga bufféer kan man köpa till ostbricka och/eller fruktbricka för endast 55.-/person (säljes endast i kombination med buffé)

Midsommarbuffé

Midsommartallrik

Matjessill med gräddfil, hackat ägg, röd lök & gräslök
Svensk nypotatis med dill
Krämig drömsill
Gubbröra på danskt rågbröd
Ägghalvor med räkor och kräftstjärtar
Skagenröra I portionscup
Västerbottenostpaj
Köttbullar och rödbetssallad
Bröd & smör

Succébuffé

  • Rökt lax och räkor med avokadodressing 
  • Ägghalvor med kräftstjärtar och rom
  • Skaldjurspate med romsås och sparris
  • Rostbiff med rostad lök och cocktailtomater
  • Rökt skinka med mimosasallad och melon
  • Krämig potatissallad med kapris och purjolök
  • Mixad sallad garnerad med fetaost och soltorkade tomater
  • Bröd och smör

Sverigebuffé

  • Fläskfilé med örtsås och mango
  • Krämig potatissallad med kapris och purjolök
  • Skaldjurspaté med romsås och cocktailtomater
  • Rökt lax med hovmästarsås och sparris
  • Ägghalvor med räkor och kräftstjärtar
  • Krämig skagenröra på danskt rågbröd
  • Mixad sallad med bl a päron & valnötter
  • Bröd och smör

Medelhavsbuffé

  • Rökt lax med hovmästarsås och sparris
  • Räksallad garnerad med mango och avokado
  • Skaldjurspaté med romsås och rädisor
  • Stekt kycklingfilé med parmesanost och caesardressing
  • Lufttorkad skinka med melon
    Bulgursallad med fetaost och oliver
  • Mozzarellaost med tomat och pesto
  • Bröd och smör

Italiensk buffé

  • Lufttorkad skinka med melon

  • Två sorters salami med soltorkade tomater och oliver

  • Stekt kycklingfilé med parmesanost och caesardressing

  • Pastasallad med pesto och oliver

  • Broccoli och ädelostpaj

  • Mozzarellaost med tomat och pesto

  • Mixad sallad med bl a mango, granatäpple & valnötter

  • Bröd & smör

Klassisk buffé

  • Varmrökt lax med hjortronsås och mango

  • Räkor och ägg på danskt rågbröd

  • Västerbottenostpaj

  • Fläskfilé med örtsås och cocktailtomater

  • Krämig potatissallad med kapris och purjolök

  • Ägghalvor med skagenröra

  • Mixad sallad garnerad med chevréost, päron och senapsvinägrette

  • Bröd & smör

Vegetarisk buffé

  • Falafel och rödbetssallad med rivna äpplen

  • Tofu och mango med avokadodressing

  • Ägghalvor med pepparrot och ärtpesto

  • Broccoli och ädelostpaj

  • Bön och olivsallad med hummus

  • Quinoasallad med fetaost och oliver

  • Fruktig mixsallad garnerad med chevreost, rödbetsgroddar och senapsvinägrette

  • Bröd och smör

Tillbehör

Ostbricka

  • Krämig brieost med oliver
  • Gräddädelost och pepparkakor från göteborgs pepparkaksbageri
  • Manchego ost (spansk hårdost) med röd paprika
  • Valnötter och päron
  • Tranbärsknäcke
  • Fikonmarmelad

Fruktbricka

  • Ananas
  • Melon
  • Mango
  • Papaya
  • Druvor
  • Valnötter