Redbergsgårdens Konditori

SMÖRGÅSTÅRTOR

Stadens bästa smörgåstårta!

Här hittar du våra delikata och populära smörgåstårtor! Vi använder oss av Västkustsallad och Mimosasallad som fyllning till alla våra smörgåstårtor.

Delikatess

Garneras rikligt med räkor, ägg, skinka, ost samt säsongens fräscha frukter och grönsaker. Vi använder västkustsallad och mimosasallad som populära fyllningar.

Våra läckra och populära smörgåstårtor finns här för dig!

Italiensk

En härlig smak av Italien! Garneras rikligt med lufttorkad skinka, melon, riven parmesanost, brieost, räkor, ägg, oliver, soltorkade tomater. Fyllning mellan brödet är västkustsallad och mimosasallad.

Våra läckra och populära smörgåstårtor finns här för dig!

Lyx

Ren lyxkänsla! Garneras rikligt med rökt lax, räkor, brieost, ägg, stenbitsrom samt säsongens frukter och grönsaker. Lyx-västkustsallad och mimosasallad som fyllningar! Våra läckra och populära smörgåstårtor finns här för dig!

Rostbiff

Härlig god kombination av fin rostbiff, brieost, räkor, ägg som också den garneras med frukter och grönsaker och fyllningen består av västkustsallad och mimosasallad. Våra läckra och populära smörgåstårtor finns här för dig!

Vegetarisk

För den som inte äter kött eller fisk. Fyllningen består av en härlig avocadoröra och mimosasallad. Ovanpå garneras med ägg, tofu, avocado, soyabönor, brieost samt fräscha frukter och grönsaker.

Våra läckra och populära smörgåstårtor finns här för dig!

Kalkon

Fin rökt kalkonbröst garneras denna smörgåstårta med och rikligt med räkor samt brieost, ägg, ananas och frukter o grönsaker efter säsong. Fyllningen består utav västkustsallad och mimosasallad. Våra läckra och populära smörgåstårtor finns här för dig!

Smörgåstårtor på plåt

Önskas större smörgåstårtor rekommenderas stora rektangulära som levereras på plåt.
Samma innehåll och fyllningar som de runda smörgåstårtor.

Lyx

Rostbiff

Delikatess

Italiensk