Smörgåstårtor

Våra läckra och populära smörgåstårtor!
Fyllningar i samtliga smörgåstårtor använder vi oss utav Västkustsallad & Mimosasallad

Delikatess

6-bit. 390:-  
12-bit. 700:-  
Garneras rikligt med räkor, ägg, kokt skinka, ost samt säsongens fräscha frukter och grönsaker. Vi använder västkustsallad och mimosasallad som populära fyllningar.

Italiensk

6-bit. 400:- 
12-bit. 720:-
En härlig smak av Italien! Garneras rikligt med lufttorkad skinka, melon, riven parmesanost, brieost, räkor, ägg, oliver, soltorkade tomater. Fyllning mellan brödet är västkustsallad och mimosasallad.

Lyx

6-bit. 430:- 
12-bit. 780:-
Ren lyxkänsla! Garneras rikligt med rökt lax, räkor och ägg, stenbitsrom, ost samt säsongens frukter och grönsaker. Lyx-västkustsallad och mimosasallad som fyllningar!

Räklängd

3-bit. 200:- 

En härlig bit (ca 3-bit) av en smörgåstårta som är rikligt garnerad med räkor, ägg, stenbitsrom samt grönsaker, fyllningen består av västkustsallad och mimosasallad.

Rostbiff

6-bit. 400:- 
12-bit. 720:-  

Härlig god kombination av fin rostbiff, brieost, räkor, ägg som också den garneras med frukter och grönsaker och fyllningen består av västkustsallad och mimosasallad.

Vegetarisk

6-bit. 390:-

12-bit. 700:-

För den som inte äter kött eller fisk. Fyllningen består av en härlig avocadoröra och mimosasallad. Ovanpå garneras med ägg, tofu, avocado, soyabönor, brieost samt fräscha frukter och grönsaker.

Kalkon

6-bit. 400:-

12-bit. 720:-

Fin rökt kalkonbröst garneras denna smörgåstårta med och rikligt med räkor samt brieost, ägg, ananas och frukter o grönsaker efter säsong. Fyllningen består utav västkustsallad o mimosasallad.