Redbergsgårdens Konditori

TÅRTOR

Tårtor för alla tillfällen!

Här hittar du våra härliga tårtor i olika storlekar och utförande, perfekt för alla tillfällen och events.
princesstarta

Princesstårta

Den klassiska tårtan som består av sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljkräm och grädde med ett marsipantäcke över.

graddfrukt2

Gräddfrukt

Den härliga gräddtårtan som består av sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljgrädde och grädde som garneras med bär och gele på.
White Lady

White Lady

Den fräscha tårtan med sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm och hallongrädde med hallon i som täcks Av ett ljust marsipantäcke över.
Frukttårta

Frukttårta

Den friska och syrliga tårtan med sockerkaksbottnar, hallonsylt och vaniljgrädde som garneras med krokant runt om samt frukter och gele ovanpå.
Tårta-2023-Jordgubbstårta-1024x1024

Jordgubbstårta

En sommarklassiker!!! sockerkaksbottnar som varvas med jordgubbssylt, vaniljkräm och grädde samt jordgubbar och gele ovanpå.

Schwarzwald

Schwarzwaldtårta

Den populära Schwarzwalden!! som består av marängbottnar som är penslade med choklad.
Tårta-2023-choklad-och-hallon-1024x1024

Choklad & Hallontårta

En god kombination!! Sockerkaksbottnar som varvas med hallonmousse, hallon, choklad & vaniljkräm Som sedan täcks med god mörk chokladtryffel.
moccatarta

Moccatårta

Marängbottnar som varvas med moccasmörkräm och mandelflarn runt om som sedan garneras med Rombigaråer och hyvlad choklad ovanpå.
Mango Passion

Passionsmoussetårta

En fräsch och syrlig tårta som består av saftiga sockerkaksbottnar och som fyllning är det passionsmousse som sedan täcks med En passionspegel och garneras med bär ovanpå
iteliensk-hm

Italiensk Hallonmaräng

En frisk och syrlig tårta som består av sockerkaksbottnar, hallonsylt och rikligt med hallonmousse och runt om och ovanpå. Är det en seg god italiensk maräng samt rikligt med hallon och gele ovanpå.

Jordgubbsm

Jordgubbs Mousse

En somrig tårta som består av mandelbotten och jordgubbsmousse med ett täcke av jordgubbsgele samt bär och chokladdekoration ovanpå.
cheesecake

Cheesecake Mousse

En krispig digestivebotten med en fräsch citroncheesecakemousse och ett täcke av citronglaze samt bär och chokladdekoration ovanpå.

tripplech-mousse

Trippelchoklad Mousse

En chokladdröm!! Chokladbotten med dels en mörk chokladmousse och dels en mjölkchokladmousse samt ett täcke av chokladglaze och chokladdekoration ovanpå.
Chokladtryffel

Chokladtryffel

En enkel och smakrik chokladtårta med chokladmandelbotten som är täckt med chokladganach och glasyr. Avnjutes gärna med en klick nyvispad grädde till.
Tårta-2023-Prinstårta-1024x1024

Prinstårta

Till de som är allergiska. Denna tårta är Gluten & Laktosfri, nöt & mandelfri! Som en princesstårta där marsipantäcket består utav sockerpasta istället och bottnarna är gluten & laktosfri som
Varvas med hallonsylt och laktosfri grädde och vaniljkräm

whiteladylängd

White Ladylängd

Sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm, hallon & grädde
budapestlangd copy

Budapestlängd

Hasselnötsmaräng, grädde & hallon
princesslangd copy

Princesslängd

Sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm & grädde
Studenttårta

Studentmössetårtor

Som en klassisk princesstårta – härliga saftiga sockerkaksbottnar som varvas med hallonsylt, vaniljkräm och grädde och täcks med ett gräddvitt täcke av marsipan, svart band och skärm runt kanten, formad precis som en riktig studentmössa brukar vara! Ett uppskattat inslag på studentfirandet.