Redbergsgårdens Konditori

Sedan 1930-talet har Redbergsgårdens konditori AB, tillsammans med min pappa Sven, mamma Gerd och övrig personal, bakat goda produkter bakom vår butik och servering. Vi är kända för våra smörgåstårtor och bufféer som vi skapar med omsorg och passion.

Vår historia

Vi är stolta över att vara en familjeägd verksamhet i tredje generationen med en stark historia inom restaurang- och konditoribranschen. Vår resa började på 1930-talet när min farfar, Erik Jerkstrand, grundade Jerkstrands. Idag är det jag, Marie Jerkstrand, som tillsammans med min pappa Sven, mamma Gerd och vårt fantastiska team som driver Redbergsgårdens konditori AB.

Vi ser fram emot att välkomna er till vårt konditori och få vara en del av era speciella stunder med våra skapelser. Tack för att ni stödjer och delar era stunder med vår familjeägda verksamhet.

Med vänliga hälsningar, Marie Jerkstrand

Marie Jerkstrand

Sven Jerkstrand

Vår Specialitet

Vi är kända för våra smörgåstårtor och bufféer som vi skapar med omsorg och passion. Vårt fokus ligger på att använda endast de bästa råvarorna från närliggande producenter för att säkerställa en hög kvalitet för våra kunder.

Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och se till att varje kund lämnar oss mätt och belåten.